Webinar tirsdag 18. april 09:00-10:00

Finansielle planleggingsverktøy og Power BI: et handlekraftig samspill


Lær hvordan du kan utnytte mulighetene innen automatisering og visualisering for bedre kontroll og forutsigbarhet rundt morgendagens resultat, likviditet og balanse.

programvare-finansiell-planlegging-visualisering-finans-power-bi

Påmelding

Få nøyaktig beslutningsgrunnlag servert på sølvfat

Effektiviseringspotensialet i digitale verktøy har hjulpet mange økonomiavdelinger med å få has på tidkrevende regnearkeologi og manuell (og feilbarlig) tallknusing.

Med finansielle planleggingverktøy bruker du vesentlig mindre tid på å samle inn og sammenstille data. I tillegg kan du med få tastetrykk kjøre what-if scenarier, kontantstrømanalyse og rullere prognoser. 

Når slike verktøy i tillegg kombineres med Power BI kan finansielle data visualiseres og effektivt kommunisere trender, muligheter og trusler med resten av virksomheten.  

Bli med på dette webinaret og lær mer av våre eksperter innen finansiell planlegging og Power BI. De vil vise hvordan samspillet mellom verktøyene gir økonomifunksjonen hestekrefter til å både optimalisere eksisterende drift, og samtidig være rigget for å drive forretningsutvikling og agere kjapt på endringer for å holde stø kurs mot virksomhetens finansielle mål.

Webinarets vertskap: 


anders-host

Anders Aano

Produktsjef Power BI Visualiseringer


jon-gilje-finansiell-planlegging

Jon Gilje

Produktsjef Finansielle Planleggingsverktøy


Profitbase_Blue+Orange Logo - Copy - Copy